Nannic/Deep Skin

Bij de Skin Needling behandelingen word er gewerkt met de Skinrölla. Deze roller met titanium naaldjes maakt kleine onschadelijke micro kanaaltjes in de huid. Daarbij wordt de huid eerst verdoofd (naar wens) met een Emla creme. Dit is een pijnloze behandeling waarbij er op milde wijze en zonder verwonding  en de juiste verzorging een maximale huidverbetering op zal treden. De naaldjes van 0.3 mm komen in een diepte van de huid waarbij er geen bloed vrij komt maar wel diep genoeg om de aanmaak van collageen type III(herstel, versteviging) aan te maken. Het mooiste resultaat wordt behaald met 3 skin needling sessies in 6 weken. De vervanging van collageen type III door type I kan nog maximaal 12 maanden doorgaan, zelfs na 1 enkele behandeling.

De Skin Needling behandeling heeft een positieve werking op:

Veroudering/anti-age;  verstevigd de slappe huid, de opperhuid verdikt, rimpels lijnen, plooien en grove poriën verminderen.

Littekens; verbetering van littekens veroorzaakt door acne, waterpokken, branden of ongeval/letsel, zelfs bij oude littekens kan er een verbetering optreden. Ook bij chirurgische littekens.

Hyperpigmentatie; moedigt de repigmentatie aan van witte vlekken, maakt donkere pigmentvlekken lichter, en verbeterd/hersteld onderhuidse beschadigingen