Pure Altitude

Pure Altitude is een biologische verzorging met de beste uitgebalanceerde  werkstoffen uit de (hooggebergte)planten van de Franse Alpen. Het belangrijkste hoofd ingrediënt van alle producten  is de Edelweiss  Afkomstig van een speciaal teeltprogramma om bedreigde plantensoorten te beschermen.

Deze  zeldzame en krachtige bloem doorstaat alle weersinvloeden van de bergen door een groot zelfbeschermingsmechanisme. De remineraliserende en opmerkelijke  anti oxiderende eigenschappen van de edelweiss  zal  de huid zijn weerstand  helpen opbouwen en vochtgehalte herstellen. Samen met de extracten van nog meer dan 50 streng geselecteerde bergplanten vormen de producten een unieke cocktail aan werkstoffen met een wetenschappelijk bewezen werkzaamheid.

Naast het in balans brengen van de huid hebben alle werkstoffen ook een intensieve anti-age werking. Ontstaan vanuit de spa van de group Sibuet hotel keten (Megeve) is Pure Altitude uitgegroeid tot een gevestigde naam en één van de topmerken uit Frankrijk. Dit is inmiddels ook beloond door het ECO-cert keurmerk van de Bio Organic lijn die alleen toegekend wordt aan producten die werken door middel van omgevingsvriendelijke oogst van werkstoffen, recyclebare milieuvriendelijke verpakkingen, en uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. De Pure Altitude spa in Megeve heeft onlangs nog de award mogen ontvangen voor spa van het jaar 2017 in Frankrijk.

Oprichtster Jocelyne Sibuet:   “Mijn volledige overtuiging van de unieke beschermende kwaliteiten van Edelweiss gaf mij het idee om een lijn cosmetische huidverzorgingsproducten te creëren die zowel puur als zeer effectief zijn. Pure Altitude ontstond vanuit het verlangen om de vrouw alternatieve, natuurlijke en doeltreffende cosmetica te bieden, gebaseerd op de selectie van zeldzame planten en de mineralen uit het hooggebergte.

Geïnspireerd door de dermo-cosmetica werden de huidverzorgingsproducten van Pure Altitude ontwikkeld om de opperhuid intensief te regenereren en de teint te laten stralen. Ik werd geleid door drie kernwoorden in het creëren van de Pure Altitude formule Puurheid, Power en Perfectie. Als eerste de puurheid van elk ingrediënt, veilig behoed van alle vervuiling. Ten tweede de power van elk ingrediënt, geselecteerd om haar werkzaamheid. En als laatste de perfectie van het resultaat: de hoge standaard die wij allemaal nastreven.”

Bij de speciale Pure Altitude gezichtsbehandelingen en massagetechnieken wordt gebruik gemaakt van edelstenen, basaltstenen, jaderollers, germanium energy bar, goud blaadjes, bindweefselmassage, lymfedrainage en drukpunten om een optimale opname van werkstoffen te bevorderen en er ook een direct resultaat zichtbaar zal zijn. Bij alle behandelingen in salon Puur van gezicht en lichaam zal Pure Altitude worden gebruikt.

U kunt de producten van Pure Altitude altijd bestellen door een mail te sturen naar salon.puur@gmail.com en deze worden na een betalings bevestiging binnen 24 uur naar u opgestuurd. Salon Puur IBAN NL40ABNA0516580906