O.P.I

De Amerikaanse marktleider op het gebied van hand, nagel en voet verzorging. De kwaliteit is inmiddels bewezen door alle positieve media aandacht die het heeft mogen ontvangen en de enorme naamsbekendheid.

De meest gevraagde behandeling e het topproduct is de gel color. Dit is een langhoudende gel lak. Gel color van O.P.I onderscheidt zich van andere merken door het weglaten van chemische (bindende) stoffen die schade aan huid en nagel kunnen brengen. O.P.I streeft er na leider te blijven op dit gebied door steeds weer te vernieuwen, onderzoeken en verbeteren van de producten om top kwaliteit te kunen waarborgen.

Bij de juiste toepassing van de gel color producten en verzorging zal de nagel dan ook geen enkele schade overhouden en juist verbeteren van kwaliteit. Bij een gel color wordt er een laklaag in kleur naar keuze aangebracht die 2 tot 3 weken mooi zal blijven zitten. Voelt zo dun als een lak, maar draagt en glanst als een gel

O.P.I onderscheidt zich met de nagellak door hun unieke pro wide brush die makkelijk aanbrengt en een kleur die lang en goed blijft zitten.

De pedicure en manicure producten bevatten unieke ingredi├źnten (enzymen) waardoor het gebruik van apparatuur bij deze behandelingen overbodig is. O.P.I heeft dan ook enkel een verzorgende werking .