Over ons

Welkom bij salon Puur!

 

Vanaf september 2010 heb ik, Tessa Groot,  met veel enthousiasme salon Puur geopend. Na 12 jaar werkervaring in diverse salons was het fijn om mijn opgebouwde kennis en ervaring  en vooral eigen filosofie hier  te kunnen toepassen! U bent  hier van harte welkom voor diverse behandelingen van gezicht en lichaam, voor zowel dames en heren. Mijn streven is dat u bij elke behandeling met de juiste aandacht een goed resultaat zult hebben en met een tevreden gevoel  de deur uit loopt.

Salon Puur dankt zijn naam aan de professionele en natuurlijke manier waarop er in deze salon gewerkt wordt. Dat blijkt onder andere uit eerlijke adviezen, goede prijs/kwaliteitsverhouding, gebruik van enkel natuurlijke hoogwaardige producten met o.a het strenge ECO-cert keurmerk.

Door de duidelijke wens van de consument, die steeds meer allergieën en huidaandoeningen ontwikkelt, wordt er in salon Puur alleen met zuivere en natuurlijke producten gewerkt.(hypo allergeen, parabenen vrij, dierproef vrij, zonder chemische parfums en conservering,) Zodat het mogelijk is dat iedereen met elk huidtype in deze salon behandelt kan worden.

U kunt hier genieten van een ruime keuze aan behandelingen. U wordt behandelt in een rustige prive ambiance en kunt altijd (gratis) voor de deur parkeren.

Eigenaresse Tessa Groot

Gediplomeerd en werkzaam sinds 1999

Schoonheidsspecialiste

Visagiste

Nagelstyliste

Masseuse

Na interne training in Megeve-Frankrijk vanaf juli 2017 specialist en officieel trainster van Pure Altitude Nederland